TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De familie Roelvink krijgt haar eigen realityshow. De show krijgt de naam De Roelvinkjes en komt vanaf half februari op televisie. De afgelopen jaren is er veel gebeurd en de gebeurtenissen zijn van grote invloed geweest op het gezin.

In de realityserie worden Dries en Honoria Roelvink gevolgd samen met hun zoons Dave en Donny. Dave heeft afgelopen zomer problemen gehad doordat hij in verband werd gebracht met een roof en er seksueel getinte filmpjes van hem op internet verschenen met de dochter des huize. De dochter loopt inmiddels bij een psycholoog en vindt het vervelend dat ze elke keer weer te horen krijgt hoe zielig Dave is.

De realityserie wordt uitgezonden op de televisiezender RTL5. De zender zoekt de richting van reality met een maatschappelijke draai steeds vaker op. Volgens de programmadirecteur kunnen andere ouders zich vergelijken met de uitdagingen waar de familie Roelvink met hun zoons voor komen te staan. Dries en Honoria proberen Dave op het rechte pad te houden en tegelijkertijd probeer Dries aan zijn zangcarrière te werken.

De Roelvinkjes is vanaf 17 februari elke week te zien bij RTL5.


Vorige artikel
Keuzefilmweek bij RTL8
Volgende artikel
Nieuwe coaches The Voice of Holland

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...