TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De kijker bepaalt volgende week welke films er uitgezonden worden op RTL8. De zender voor vrouwen heeft een keuzefilmweek en laat de kijker de hele week bepalen welke films er 's avonds uitgezonden worden. De kijker kan elke dag uit twee films kiezen.

Zo kan de kijker op maandag kiezen tussen Chasing Maverick en Ride with the Devil. Op dinsdag gaat de keuze tussen Ghandi en Titanic. Op woensdag is het thrilleravond en kan de kijker een keuze maken tussen Half Light en Lakeview Terrace. Op donderdag valt de keuze op Streetdans of The Last Mimzy. En op vrijdagavond kan de kijker kiezen tussen A League of their Own en Prêt-a-porter.

Stemmen kan via de website van RTL8 (www.rtl8.nl) en er kan t/m vrijdag 16 januari 12.00 uur gestemd worden. Via de verschillende sociale media van de vrouwenzender wordt bekend gemaakt welke films de meeste stemmen hebben gehad en dus uitgezonden worden. De filmkeuzeweek van RTL8 is van maandag 19 januari t/m vrijdag 23 januari. Elke dag wordt de film rond 20.30 uur uitgezonden.


Vorige artikel
Geen schaamte bij Geld Maakt Gelukkig
Volgende artikel
Realityserie De Roelvinkjes

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...