TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Geld Maakt Gelukkig is het nieuwe dagelijkse programma van SBS6. In het programma kunnen personen met dringende financiële problemen €10.000,- ontvangen als zij de sympathie van het aanwezige publiek voor zich weten te winnen. De kandidaten vertellen in het programma hun persoonlijk verhalen. Hiermee moeten zij bij het publiek de ernst van de situatie kenbaar maken.

Sommige critici vragen zich af of de deelnemers aan het televisieprogramma zich niet moeten schamen voor hun behoefte aan hulp. Presentatrice Dominique van Hulst zegt dat veel mensen juist wat van het programma kunnen leren. Vaak herkennen zij zichzelf of een bekende in de geschetste situatie. Volgens Do hoeven de kandidaten zich echt nergens voor te schamen.

De presentatrice vindt ook niet dat menselijk leed uitgebuit wordt. De kandidaten hebben een steuntje nodig en kunnen op deze manier vaak een nieuwe start maken. Het gaat niet om het uitzoeken van de meest zielige persoon, maar om te kijken wie het geld het best kan gebruiken. Mensen zouden daarom niet uit leedvermaak naar het programma kijken, aldus Do.

Geld Maakt Gelukkig is elke werkdag om 20.00 uur te zien bij SBS6.


Vorige artikel
Jinek wil eerder op de avond
Volgende artikel
Keuzefilmweek bij RTL8

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...