TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De nieuwe talkshow Jinek van presentatrice Eva Jinek trekt vaak hoge kijkcijfers. De tweede aflevering behaalde al een miljoen kijkers. Een aantal wat de talkshow Pauw nooit heeft bereikt. Toch hoor je maar weinig mensen over de show.

Meningen zijn er wel degelijk, over de pen en over de bank. Eva Jinek zegt goed om te kunnen gaan met kritiek. De presentatrice is wel verbaasd over wat mensen op social media schrijven. Ze is niet ongevoelig voor de meningen, maar zegt er meer ervaren in geworden te zijn.

De presentatrice zou graag willen dat haar talkshow Jinek eerder op de avond uitgezonden wordt. De show is nu om 23.00 uur 's avonds ingepland, een tijdstip dat Eva Jinek te laat vindt. Het is voor de gasten, de kijkers en de presentatrice zelf gewoon aan de late kant. Eva Jinek zou 22.30 uur een beter tijdstip vinden. Veel mensen willen vaak nog even naar een goed gesprek kijken voordat ze gaan slapen. De presentatrice hoopt de mensen dan nog in haar show te trekken en ze de tijd te laten vergeten.

Eva Jinek is blij met de gasten die ze in haar show mag ontvangen. Op haar verlanglijstje staat nog Máxima. Eva Jinek denkt dat ze samen een serieus gesprek kunnen voeren, maar ook veel lol kunnen hebben.


Vorige artikel
Nieuwe reeks van De Grote Improvisatieshow
Volgende artikel
Geen schaamte bij Geld Maakt Gelukkig

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...