TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Aanstaande zaterdag begint een nieuwe reeks van het komische televisieprogramma De Grote Improvisatieshow. De show staat onder leiding van presentatrice Froukje de Both.

Ruben van der Meer en Tijl Beckand improviseren er in het televisieprogramma lustig op los. Zij spelen spellen als Het Moordspel en De Platte Scène. Ook hebben zij voor dit nieuwe seizoen enkele nieuwe spellen ontwikkeld. Tijdens de spellen worden zij bijgestaan door Jamai Loman, Wilko Terwijn, Rick Paul van Mulligen, Alex Ploeg en Mike Weerts. Samen zorgen de spelers voor onverwacht komische situaties. Hierbij worden ze geholpen door het publiek. Deze geven suggesties en aanwijzingen. Hierdoor is elk show weer verrassend en anders.

Tijdens elke aflevering ontvangen Tijl, Ruben en Froukje leuke gasten. Dit seizoen zijn onder meer Fred van Leer, Victoria Koblenko, Danny de Munk. Kees Tol, Ruben Nicolai, Bobbi Eden en Nicolette Kluijver te gast. Zij geven de show vaak een extra dimensie en zorgen voor onverwachtse situaties.

Talpa is de producent van De Grote Improvisatieshow. Het improvisatieprogramma is vanaf zaterdag 10 januari elke week te zien van 22.00 uur tot 23.00 uur op RTL4.


Vorige artikel
Bekende namen in tweede seizoen Jeuk
Volgende artikel
Jinek wil eerder op de avond

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...