TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het populaire programma Vermist houdt er na 25 seizoenen mee op. Deze week was de laatste aflevering. Maar het programma gaat een doorstart maken met een nieuwe realityreeks genaamd In het spoor van Vermist.

In dit nieuwe programma komen, net als bij Vermist, vermissingen centraal te staan. Familieleden gaan op zoek naar vermiste dierbaren. Zij worden hierbij ondersteund door een team van ex-rechercheurs en vermissingdeskundigen die hen aan nieuwe sporen kan helpen. Zij geven belangrijke informatie en nieuwe aanwijzingen aan de zoekende familieleden. Zowel actuele als langlopende vermissingzaken worden bekeken. De families worden voor een bepaalde periode gevolgd tijdens hun spannende, confronterend maar soms ook verdrietige ervaringen bij de zoektocht naar hun dierbare.

Vermist was een zeer populair programma en heeft in alle jaren ruim 33.000 mensen hulp geboden met het programma. De redactie ontving naar aanleiding van het stoppen van het programma vele reacties van kijkers die verdrietig waren dat er geen nieuwe seizoen zou komen en zich zorgen maakten over het verdwijnen van het televisieprogramma. Met deze nieuwe realityserie hoopt de redactie wat aan deze vraag te kunnen doen.


Vorige artikel
Pauls Puber Kookshow
Volgende artikel
Bekende namen in tweede seizoen Jeuk

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...