TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vanaf dinsdag 6 januari is het nieuwe seizoen van TV-Makelaar op televisie te zien. Helaas komt het nog steeds vaak voor dat mensen willen verhuizen, maar hun huidige woning niet kwijt kunnen raken. Presentatrices Evelyn Struik en Froukje de Both gaan zich inzetten om vaak uitzichtloze situaties een positieve draai te geven.

Het nieuwe seizoen van de TV-Makelaar heeft de titel TV-Makelaar: Mission Impossible. Froukje en Evelyn maken er afwisselend hun missie van om mensen te helpen. Zij worden hierin bijgestaan door bouwdeskundige Bob Sikkes, financieel expert Pieter van Tuinen en makelaar Gaby van Bracht.

In de eerste aflevering helpt Evelyn Peter en Margreet uit Enschede. Zij hebben jarenlang op de markt gestaan met bloemen en hebben een kleurrijke woning. Deze moeten zij zien te verkopen en zij zoeken een nieuwe woning met genoeg ruimte voor hun bloemen en parkeerruimte voor hun vrachtwagen. Deze opdracht lijkt een stuk moeilijker dan gedacht. De eerste aflevering wordt uitgezonden op dinsdag 6 januari om 20.30 uur op RTL4.


Vorige artikel
Oudejaarsconference RTL4
Volgende artikel
Voorzichtige start SBS9

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...