TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Wil jij goed fout het nieuwe jaar ingaan? Kijk op Oudejaarsavond dan naar de televisiezender Net5. Hier zenden ze de hele avond videoclips van foute nummers uit. De avond wordt gepresenteerd door het radioduo Mattie en Wietze van Q-music.

Op de radiozender Q-music wordt elke dag Het Foute Uur uitgezonden. Op Oudejaarsavond zenden ze ook de hele avond foute muziek uit. Vorig jaar werden ook al De leukste videoclips van het Foute Uur uitgezonden op Net5. Dit was toen zeer succesvol en daarom wordt het dit jaar weer gedaan.

In een 3,5 durende uitzending zenden Mattie en Wietze de meeste foute videoclips uit. Volgens het duo is fout nooit uit en gaan de liedjes nooit vervelen. De liedjes variëren van de Spice Girls tot 2Unlimited en van MC Hammer tot de Backstreet Boys. Voor veel kijkers is het een jeugdherinnering en vooral de kleding uit de jaren negentig zorgt voor hilariteit.

Mattie en Wietze stippen ook aan dat bij sommige foute nummers dansjes horen zoals de Macarena en The Ketchup Song. Ken jij deze dansjes? Wellicht dans jij met je vrienden of familie gezellig in je huiskamer het nieuwe jaar in.

Wil jij fout het nieuwe jaar ingaan? Kijk dan Oudejaarsavond vanaf half negen naar Net5.


Vorige artikel
Lingo komt terug
Volgende artikel
Oudejaarsconference RTL4

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...