TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Fans van Lingo kunnen opgelucht ademhalen, het programma is toch niet helemaal gestopt. Waar eerder de stekker uit het programma werd getrokken, heeft presentatrice Lucille Werner nu laten weten dat het programma toch weer op de Nederlandse televisie komt.

Het spelprogramma komt met een zomereditie. Lingo gaat hiermee de zomerstop van het programma De Wereld Draait Door opvullen. Dit laat Lucille Werner aan De Telegraaf weten. “Lingo is nog niet helemaal afgelopen”. Tijdens de aanstaande zomereditie van Lingo zal Lucille Werner het land intrekken om het spel op locatie te kunnen spelen. Het programma zal over een aantal weken officieel aangekondigd worden.

Lucille Werner geeft aan dat dit een eenmalige editie kan zijn. De kijker houdt van het programma en wil het graag terug op de Nederlandse televisie hebben, maar Lucille vind het ook belangrijk om andere spelprogramma's in het buitenland in de gaten te houden. Wellicht kan één van deze spelprogramma's ook een succes op de Nederlandse televisie worden.


Vorige artikel
Wordt Utopia gemanipuleerd?
Volgende artikel
Een foute Oudejaarsavond

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...