TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


SBS6 start het nieuwe jaar goed met een spectaculaire Disney Dag. Op zaterdag 3 januari staat de zender de hele dag in het teken van Disney. Hart van Nederland is het enige programma dat verder uitgezonden wordt. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond zorgt SBS6 voor magie in de huiskamer. De hele dag worden de hartverwarmende, komische en meeslepende Disneyfilms uitgezonden.

De dag begint rond half acht met de klassiekers Winnie the Pooh, Tarzan en Aladdin. Al deze films worden in het Nederlands uitgezonden. Daarna komt SBS6 met een aantal premières. Eerst wordt om half vijf de klassieker The Lion King uitgezonden. Deze prijswinnende film is nog niet eerder op de Nederlandse televisie vertoond. Daarna komt één van de grootste successen onder de animatiefilms van Disney Tangled. De dag wordt rond elf uur afgesloten met The Game Plan.

SBS6 houdt na deze dag niet op met het uitzenden van films. Voor de maand januari staan ook nog The Hobbit, The Muppets, Puss in Boots en Dik Trom op de planning. Genoeg filmplezier in januari dus bij SBS6.


Vorige artikel
De Nationale Opblijfavond
Volgende artikel
Wordt Utopia gemanipuleerd?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...