TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Op Oudejaarsavond blijft bijna heel Nederland wakker tot twaalf uur om het nieuwe jaar in te luiden. RTL Telekids 24/7 zendt daarom voor de tweede keer De Nationale Opblijfavond uit.

Vanaf zeven uur 's avonds tot middernacht zorgen Keet! en Patrick Martens er voor dat alle kinderen in Nederland op kunnen blijven en om twaalf uur het vuurwerk kunnen bewonderen. De zender is te zien via het digitale kanaal van Ziggo, UPC, Caiway en Kabel Noord.

Tijdens deze avond wordt teruggeblikt op 2014 en worden er diverse Telekidsprogramma's en films uitgezonden. Ook laat het presentatieduo hun eigen hoogtepunten van het jaar zien, speelt spelletjes en geeft tips hoe je het beste wakker kan blijven. Het is dus erg makkelijk om tot middernacht op te blijven als je naar Telekids kijkt!

De avond is bedoeld voor kinderen tussen de drie en negen jaar. De digitale televisieaanbieders hebben het mogelijk gemaakt dat iedereen die digitale televisie heeft naar de zender kan kijken, ook als RTL Telekids 24/7 niet in het pakket zit. Presentatrice Keet! heeft al veel zin De Nationale Opblijfavond en voorspelt dat het een hele gezellige avond gaat worden.


Vorige artikel
Nieuw seizoen Moordvrouw
Volgende artikel
Disney Dag bij SBS6

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...