TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Op zondag 4 januari start het vierde seizoen van de RTL4-serie Moordvrouw. In deze Nederlandse politieserie speelt Wendy van Dijk het hoofdpersonage Fenna. De eerste drie seizoenen van het programma werden goed bekeken en de fans kijken dan ook weer uit naar het nieuwe vierde seizoen.

Hoe zal het verder gaan met Fenna? Na het overlijden van haar vader is Fenna nog eigenzinniger en vertoont soms roekeloos gedrag. Haar baas heeft dan ook aangekondigd maatregelen te gaan nemen. Fenna wist aan het einde van het derde seizoen niet meer wat ze met zichzelf en haar werk aan moest en het rechercheteam viel uiteen.

In het vierde seizoen gaat Fenna alles omgooien. Het rechercheteam zal het zonder haar moeten doen, maar hoe gaan zij dit aanpakken? Ook komt Fenna een schim uit haar verleden tegen die haar vaders dood in een ander daglicht plaatst. Hoe zal dit zich ontwikkelen?

In de eerste aflevering is het team op de hoogte van een miljoenendeal in de drugswereld. Zij staan klaar om de twee partijen op heterdaad tijdens de overdracht te betrappen. Dit loopt echter anders dan gepland. In deze eerste aflevering is een speciale rol als slechterik weggelegd voor Cees Geel. Moordvrouw begint op zondag 4 januari om 20.00 uur.


Vorige artikel
De Avondetappe stopt
Volgende artikel
De Nationale Opblijfavond

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...