TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Twaalf jaar lang zond de NOS het programma De Avondetappe uit tijdens de Tour de France. Nu trekt de zender de stekker uit het programma en komt met een nieuw programma rondom de grootste wielerronde van Frankrijk. Het nieuwe programma wordt gepresenteerd door Henry Schut en Dione de Graaff. Hiermee neemt Mart Smeets ook afscheid als presentator van het tourprogramma.

Met het nieuwe programma probeert de NOS alles over de renners, de Tour de France en de gasten te laten draaien. Mart Smeets zal wel voor het programma blijven werken. Hij gaat een dagelijkse historische rubriek produceren. Het is volgens de hoofdredacteur van NOS Sport het ideale moment om te gaan vernieuwen. Ook de nieuwe presentatoren van het programma hebben er zin in. Ze willen al hun energie en liefde voor de journalistiek en wielersport in het nieuwe programma gaan steken.

Het zal een compleet ander programma dan De Avondetappe worden met een andere sfeer en op een ander tijdstip. Het programma zal op NPO1 worden uitgezonden tussen 19.00 uur en 19.55 uur. Er is op dit moment nog niet meer over het nieuwe programma rondom de Tour de France bekend.


Vorige artikel
Boer zoekt vrouw blijft populair
Volgende artikel
Nieuw seizoen Moordvrouw

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...