TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het datingprogramma Boer zoekt vrouw blijft uitermate populair. Begin januari begint het nieuwe seizoen van de serie waarin boeren op zoek gaan naar hun ware liefde. Om de kijker in de stemming te brengen, wordt eerst nog twee keer een special uitgezonden. Afgelopen zondag was de eerste aflevering van Boer zoekt vrouw 10 jaar.

Al meteen bleek weer hoe populair het programma is. De eerste aflevering van de special trok meteen 3,2 miljoen kijkers en eindige daarmee op de tweede plaats bij de meest bekeken programma's van de zondag. Er keken alleen meer mensen naar het NOS-journaal.

Boer zoekt vrouw 10 jaar wordt gepresenteerd door de vaste presentatrice van het programma Yvon Jaspers. Zij blikt samen met de boeren en hun vrouwen terug op de voorgaande tien jaar. Er worden oude beelden uitgezonden en er wordt gekeken hoe het nu met de boeren gaat. Ook spelen ze een quiz waarin verschillende ontroerende, spraakmakende en grappige momenten voorbij komen.

Op zondag 28 december is de tweede aflevering van de special. De week erna, op zondag 4 januari, is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Boer zoekt vrouw wordt uitgezonden op NPO1 om 20.20u.


Vorige artikel
Verrassend Wie is de Mol?
Volgende artikel
De Avondetappe stopt

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...