TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Volgens Art Rooijakkers wordt het komende seizoen van Wie is de Mol? een grote verrassing. De presentator ging voor de opnames van het televisieprogramma naar Sri Lanka. Hij vertrok met een lichte arrogantie omdat hij inmiddels wel enige kennis heeft van het verloop van de opdrachten. Toch werd hij verrast. De kandidaten gaan dit seizoen namelijk geheel hun eigen gang. Er worden dit seizoen veel duo's gevormd en de kandidaten trekken sterk naar elkaar toe. Dit geeft de opdrachten een geheel nieuwe dimensie en zorgt voor een complete verrassing.

Volgens Rooijakkers gaat de Mol dit seizoen scherp aan de slag. Vanaf de eerste aflevering worden de kandidaten al direct verrast door een echte Molactie. Hierdoor moet de gekozen tactiek direct worden aangepast. De groep moljagers is ambitieus, maar de Mol zet het spel direct op scherp. Vergeleken met eerdere seizoenen geeft dit een heel groot verschil.

Op 1 januari begint het nieuwe seizoen van het programma Wie is de Mol? In het programma moeten de kandidaten opdrachten doen om geld te verdienen. Één van de kandidaten is de Mol en probeert ongemerkt de groep te saboteren en te zorgen dat er geen geld binnenkomt. De rest van de groep moet de Mol zien te ontmaskeren. Wie is de Mol? wordt uitgezonden op NPO1.


Vorige artikel
Nieuw programma over internetpesten
Volgende artikel
Boer zoekt vrouw blijft populair

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...