TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Misschien keek niet iedereen dagelijks, maar veel mensen zullen Lingo gaan missen. Wat is er fijner op tv dan ongegeneerd 'groeen!' roepen wanneer de deelnemers in de ballenbak graaien? Waar zijn er nog meer tienletterwoorden te raden? Donderdag was de laatste aflevering van het bekende letterspel.

Kwart eeuw

In de afsluitende uitzending kon Lucille Werner niet anders dan het publiek hartelijk bedanken, want ondanks de tegenvallende kijkcijfers heeft Lingo toch lang mogen bestaan. “We hebben 25 prachtige jaren gehad met u als kijker,” zo citeert het AD haar. “We kunnen maar één iemand bedanken en dat bent u als publiek. Zonder u hadden we het nooit zo lang volgehouden en het nooit zo lang kunnen maken. Ik denk dat het hele Lingo-team alleen maar dankbaarheid heeft voor u. ”

Afscheid

Het viel ongetwijfeld zwaar voor de presentatrice, die het programma sinds 2005 presenteert, maar dit liet ze nauwelijks merken tijdens de uitzending. Misschien kwam dat ook door het sprankje hoop dat er is om nog een zomer-editie van Lingo te gaan maken. “Wij zijn strijdbaar. Het lijkt misschien de laatste keer, maar wie weet zijn we er ooit ergens weer. Gewoon met Lingo. Heel graag tot dan!”


Vorige artikel
Over Mijn Lijk start weer
Volgende artikel
Een ongelukkig huwelijk

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...