TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Nick Jr., Nickelodeon, MTV, Comedy Central en Paramount Network kondigen een feestelijke programmering aan voor de feestdagen en het einde van het jaar.

Jonge kijkers kunnen genieten van het nieuwe seizoen van 'Paw Patrol' op Nick Jr., dat vanaf 27 november elke schooldag om 17:30 uur uitgezonden wordt. Chase, Marshall, Skye en de rest van de groep beleven nieuwe avonturen en leren over teamwork en probleemoplossing.

De "Feestdagen Stunt!" van Nick Jr. biedt op 24 en 25 december speciale premières, waaronder "Blues Clues", "Baby Shark's Grote Show", "Paw Patrol" en "Peppa Pig", om te genieten van de seizoensmagie.

Nickelodeon zendt van 18 tot 31 december het "Beste van 2023" uit, een selectie van de meest memorabele momenten uit shows zoals "Danger Force", "That Girl Lay Lay", "Huize Herrie", "Monster High" en "SpongeBob SquarePants". Bovendien is vanaf 4 december het nieuwe seizoen van "Rock Island Mysteries" elke weekdag om 19:40 uur te zien.

MTV viert december met een scala aan stunts en entertainment. Op 2 december om 21:00 uur wordt "Thriller 40" uitgezonden, een documentaire ter ere van de 40e verjaardag van Michael Jacksons album, inclusief zeldzame beelden en interviews. De "Eindejaar Muziekstunt" van MTV brengt elke zaterdag en zondag om 09:00 uur premières, waaronder de CBS Hip Hop Special op 17 december.

Ridiculousness neemt vanaf 18 december elke dag MTV over met "Festive Fails". Daarnaast start op 6 december om 22:00 uur "The Challenge S39: Battle for a New Champion" op MTV, inclusief een startspecial, reguliere afleveringen en twee spannende reünies.

Comedy Central brengt in december de originele film 'Office Race', met Beck Bennett, Joel McHale, Kelsey Grammer, Kylie Bunbury, Erinn Hayes, Geoffrey Arend, Katlyn Carlson, Matt Richards, Karolena Theresa, J. B. Smoove en Alyson Hannigan. De film, over een kantoormedewerker die een marathon uitdaging aangaat tegen zijn baas, wordt uitgezonden op 17 december om 20:30.


Vorige artikel
Kerstspecial All You Need Is Love
Volgende artikel
Nieuwe documentaire Charles III

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...