TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De jaarlijkse kerstspecial van "All You Need Is Love" keert terug op televisie, dit keer met een heropleving van een oude traditie. De kerstspecial, die zes weken vanaf het bericht wordt uitgezonden, zal een van de vroegere hoogtepunten bevatten: de beroemde stewardessendans op Schiphol. Deze dans, uitgevoerd op het nummer "Santa Claus Is Comin' To Town" van Mariah Carey, was een geliefd onderdeel van de show, waarbij stewardessen van verschillende luchtvaartmaatschappijen dansen tot hun schoenen versleten zijn.

In 2022 moest deze traditie helaas worden geschrapt vanwege stakingen en problemen op de Amsterdamse luchthaven. Dit jaar echter, met presentator Robert ten Brink wederom in de hoofdrol, belooft het programma deze geliefde traditie in ere te herstellen. Een stewardess, die via Instagram haar selectie voor de show aankondigde, uitte haar enthousiasme over het weer verschijnen in de uitzending.

Deze speciale kerstuitzending van "All You Need Is Love" zal worden uitgezonden op zondag 24 december op RTL 4, en belooft een hartverwarmend evenement te worden dat een geliefde kersttraditie nieuw leven inblaast.


Vorige artikel
All Against 1 van start op RTL4
Volgende artikel
Feestelijke programmering Paramount

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...