TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In het aangekondige vierde seizoen van Five Days Inside staan Geraldine Kemper en Rick Brandsteder aan de zijde van Natasja Froger. Het derde seizoen had Natasja Angela Groothuizen en Caroline Tensen aan haar zijde als medepresentatoren, maar de kijker leek vooral gecharmeerd door Froger, en daarop deden de andere dames een stapje terug.

In de realityshow volgen de presentatoren vijf dagen lang een cliënt of patiënt van een bepaalde instelling. Dat kan bijvoorbeeld een brandwondencentrum zijn, een tbs-kliniek of daklozenopvang. Plaatsen waar langdurig intensieve zorg wordt verleend. De presentator probeert in vijf dagen erachter te komen hoe moeilijk het is om daar te werken en tegelijk erachter te komen hoe de mensen zich voelen en wat zij meemaken in die instellingen.

Voor het vierde seizoen is er dus nieuwe versterking voor presentatie opgetrommeld. En dat blijkt nodig. Bij de start van het concept presenteerde Beau van Erven Dorens de show, toen nog genaamd Beau Five Days Inside. De presentatie viel hem echter zwaar en hij moest zelfs een keer eerder stoppen met de opnames vanwege de emotionele belasting. Desondanks leverde het hem in 2018 de Gouden Televizier-Ring op.


Vorige artikel
Weer Kijken Zonder Kopen
Volgende artikel
Comeback van Aukje van Ginneken in GTST

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...