TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Een huis kopen is niet makkelijk. Naast een goede buurt en ruime kamers wil je natuurlijk ook een goede prijs, en dat is een enorme uitdaging in de oververhitte woningmarkt. Probeer dan dat ene droompaleisje maar eens te vinden…

Gelukkig is daar Martijn Krabbé met zijn team om te helpen. Vanaf 30 augustus op RTL4 kun je weer kijken naar Kopen Zonder Kijken. Krabbé schiet stelletjes te hulp die al volledig wanhopig zijn geraakt in hun zoektocht naar een geschikt huis. Zo wanhopig, dat ze de koopakte al tekenen voordat ze het huis, dat is uitgezocht door de presentator, gezien hebben.

In voorgaande seizoenen vonden kijkers het concept saai worden. Elke huis kreeg de zelfde stijl, inrichting en zelfde type vloeren. Wellicht doordat steeds met een zelfde team aan interieurontwerpers is gewerkt. Martijn Krabbé belooft echter dat dit vierde seizoen meer verrassingen heeft voor de kijker en de koper. En bevalt het de ondertekenaars van de koopakte toch allemaal niet? Dan zit er niks anders op dan het huis weer op de markt te zetten.


Vorige artikel
Wietze de Jager in Robinson
Volgende artikel
Nieuwe presentatie Five Days Inside

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...