TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Afgelopen zondag was de laatste aflevering van het satirische programma Zondag met Lubach. Het programma was razend populair en Lubach ontving in 2017 de Gouden Televizierring voor zijn zondagavondshow. Ook ging het filmpje ‘The Netherlands Second’ wereldwijd viraal.

In zijn show uitte Lubach regelmatig kritiek op de politiek, en werden taboethema’s als kernenergie uitgebreid besproken. Daarmee was hij een belangrijke opiniemaker voor veel van zijn fans. Toch vinden Lubach en zijn team het genoeg geweest na dertien seizoenen. Het concept is op, zo wordt gezegd, en het is tijd voor wat anders. In de wandelgangen wordt nu beweerd dat Lubach na de zomer terugkeert op televisie, maar dan met een zaterdagavondprogramma.

In zijn laatste zondagse aflevering sloot Arjen Lubach af met een grap die misschien voornamelijk te begrijpen was voor online-kijkers. Om kijkers te laten doorklikken voor het volgende Youtubefilmpje, riep de presentator ‘Klik hier voor het lekkerste recept voor suikerbrood’, maar dat recept bleek nergens vindbaar. Op Social Media bleven fans daarom regelmatig vragen naar een recept. Lubach wachtte op de allerlaatste kans om het beloofde recept door te geven.


Vorige artikel
MAFS verrassend en verdrietig
Volgende artikel
Kijktip: Haar naam was Sarah

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?