TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Gisteravond was de ontknoping van Married at First Sight. 1,2 miljoen kijkers zagen welke van de zes stellen dit seizoen succesvol gekoppeld zijn. Bert en Suzan begonnen goed, maar voor haar bleef de liefde uit. Bert blijft teleurgesteld achter, maar is niet boos. De twee gaan als vrienden uit elkaar. Op papier leken Mick en Daisy een droomkoppel, maar in werkelijkheid werkte het niet tussen de twee en een scheiding was de enige optie.

Wat er precies tussen Rein en Danny is voorgevallen, blijft in het midden, maar bleek wel de reden om de relatie te beëindigen. Toch lijkt daar nog iets te moeten worden uitgepraat. Na lang wikken en wegen moest Lizzy toegeven dat Lars niet haar droomman was. Freddy was alleen in de uitzending. Bij zijn partner Sylvia is longkanker vastgesteld, en dat staat een zorgeloze toekomst in de weg. De twee zijn gescheiden, maar willen zonder het hele mediacircus toch nog eens kijken wat er tussen hun speelt.

Toch is er na al dit verdriet ook nog wat geluk in het programma te bespeuren. Aron en Monique blijven getrouwd na het experiment. Monique geeft toe dat de relatie wel inzet vergt, want ze twijfelt of haar liefdesgevoelens sterk genoeg zijn. Toch geven ze het samen een kans. Married at First Sight werd dit seizoen elke maandag en dinsdag door ruim een miljoen mensen bekeken.


Vorige artikel
Dochtertje Maxime Meiland uit de serie
Volgende artikel
Suikerbrood van Lubach

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...