TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Wekenlang met een groep medekandidaten opgesloten zitten in een huis, terwijl je door de heel België en Nederland bekeken kunt worden, lijkt niet meer van deze tijd. Na Theo hebben nu ook Jowi, Daniëlle en Nathalie Big Brother vrijwillig verlaten. Theo gaf eerder al aan niet zichzelf te kunnen zijn, Jowi miste diepgang in de gesprekken. Waarom Daniëlle en Nathalie het huis uit wilden, is niet bekend.

Dit seizoen moeten opdrachten worden uitgevoerd om geld voor de prijzenpot te verzamelen. Het totale bedrag kan oplopen tot 100.000 euro. In de show kunnen kandidaten door medebewoners en door de kijker worden weggestemd. Het huis wordt na het vertrek van de eerder genoemde kandidaten gedomineerd door Vlaamse bewoners.

In 1999 kwam Big Brother voor het eerst op de buis. John de Mol had veel succes met het concept en het programma heeft uiteindelijk in maar liefst tachtig landen een eigen versie gekregen. Big Brother is elke werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5 en terug te kijken bij Videoland, waar ook de livestream te zien is.


Vorige artikel
Eigen Huis en Tuin stopt
Volgende artikel
Splinter krijgt eigen talkshow

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?