TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


3,1 miljoen mensen keken gisteren naar de allerlaatste aflevering van De Wereld Draait Door. Het programma was vijftien jaar lang op de buis en trok elke aflevering ongeveer een miljoen kijkers. Dat verdiende een groots afscheid, maar moest vanwege de coronamaatregelen kleinschalig blijven.

Het studiopubliek ontbrak, en ook de interessante tafelgasten die normaliter het programma vullen met boeiende verhalen, moesten wegblijven. De 59-jarige Van Nieuwkerken deelde de tafel enkel met Marc-Marie Huijbregts, cabaretier en vast gezicht bij De Wereld Draait door. Samen haalden ze herinneringen op aan vijftien mooie jaren. De presentator gaf daarbij aan zijn Dreamteam, de jonge redactie van DWDD die noodgedwongen thuis zit, erg te missen.

Wat niet ontbrak, was de muziek. Michelle David, Ilse DeLange en Henny Vrienten traden op. DWDD heeft in de afgelopen jaren regelmatig podium gegeven aan bekende en minder bekende bands, die dankzij het programma soms hun doorbraak kregen. Matthijs sloot de laatste aflevering van zijn programma af met de woorden: “Het avontuur zit erop. 15 jaar De Wereld Draait Door. Fijn dat u keek.’’


Vorige artikel
Rico breekt rib journalist
Volgende artikel
Eigen Huis en Tuin stopt

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?