TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Onbewust was kickbokser Rico Verhoeven deelnemer aan het programma 'Wie Het Laatst Lacht…' van Wendy van Dijk. In het programma neemt de presentatrice bekende en onbekende Nederlanders in de maling door zich voor te doen als gek typetje, of door vrienden van het slachtoffer mee te nemen in het complot en iemand in een bizarre situatie te plaatsen.

Ditmaal had ze het voorzien op de dertigjarige topsporter. Rico denkt dat hij wordt geïnterviewd voor de Amerikaanse zender Fox Sports, om hem te introduceren in The States. De interviewer is er echter op uit om Verhoeven te plagen, en verwart Rico constant met zijn rivaal Badr Hari. Terwijl het interview steeds stroever loopt, houdt Rico het hoofd koel. Dan stapt Wendy uit de coulissen om de sporter uit deze ongemakkelijke situatie te redden.

Rico is zo opgelucht dat het een geintje is, dat hij Wendy en de interviewende acteur een dikke knuffel geeft. Deze laatste geeft grappend aan dat de knuffel zo krachtig was, dat zijn ribben breken. Achteraf blijkt dat nog daadwerkelijk het geval! Rico is geschokt als hij dat hoort. De goedzak kent duidelijk zijn eigen kracht niet. Hij heeft beloofd de onfortuinlijke acteur een bloemetje te sturen.


Vorige artikel
Zaterdagavond: Ik Hou Van Holland
Volgende artikel
Eenzaam afscheid Matthijs van Nieuwkerk

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?