TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Spoileralert: in de laatste alinea staat vermeld wie het twintigste seizoen van Wie is de Mol heeft gewonnen en wie de mol is. Wie alles gemist heeft, en de quarantainetijd wil gebruiken om alle afleveringen terug te kijken, kan beter niet verder lezen.

In een verder leeg vondelpark kwamen Rob, Buddy, Miljuschka en Nathan gisteravond naar presentator Rik van de Westelaken om de ontknoping te horen. Ze verbleven met zes andere kandidaten dit seizoen in China (de opnames vonden plaats vóór de ziekte-uitbraak) en moesten met ingewikkelde spellen proberen te pot te spekken. Een mol in hun midden saboteerde de boel daarbij.

Hoewel kandidaat Leonie afleveringen lang als hoofdverdachte werd gezien, viel ze net voor de finale af. Miljuschka en Nathan waren daardoor dusdanig van slag, dat ze niet in staat waren de echte mol te ontmaskeren. Buddy had echter zijn administratie op orde en ontmaskerde mol Rob! 3,5 miljoen mensen keken vanuit huis naar de ontknoping. Wie is de Mol is dusdanig populair, dat is aangekondigd dat er een extra seizoen komt in het najaar.


Vorige artikel
Lachen om Holland-België
Volgende artikel
NPO past programma’s aan vanwege Corona

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?