TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Zaterdagavond gaat Wie is de Mol? 2020 van start. De tien deelnemers zitten in het twintigste seizoen in China. De spelers zijn modeontwerper Claes Iversen, voetballer Nathan Rutjes, presentatrices Leonie ter Braak en Anita Witzier, tv-kok Miljuschka Witzenhausen, cabaretier Johan Goossens, muzikant Rob Dekay, actrice Jaike Belfor, acteur en presentator Buddy Vedder en actrice Tina de Bruin.

De kandidaten hebben allemaal een andere speltactiek om de mol te ontmaskeren. Zo is Johan naar eigen zeggen mee voor de gezelligheid, maar heeft hij wel afleveringen teruggekeken ter voorbereiding, zodat hij hopelijk niet meteen naar huis moet. Ook Rob is bang om het spel snel te moeten verlaten, en zet daarom in op het goed leren kennen van zijn medekandidaten. Jaike houdt zich voor weinig te praten, zodat ze vooral goed kan luisteren naar de anderen.

De presentatie is opnieuw in handen van van Rik van de Westelaken. Het vervolgprogramma Moltalk, waarin de net afgelopen aflevering grondig wordt geanalyseerd, is dit jaar voor het eerst uitbesteed aan Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen. Wie is de Mol? zie je vanaf 11 januari elke zaterdag om 20.30 uur op NPO 1


Vorige artikel
Famke Louise maakt het bont op Instagram
Volgende artikel
Lachen om Holland-België

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?