TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Een jaar geleden werd de populaire zangeres Famke Louise uitgeroepen tot ‘Dom Bontje’. Deze ‘prijs’ werd aan haar uitgereikt omdat ze regelmatig bont droeg, en er over zong. Hoewel ze na haar nominatie door de Bont voor Dieren al eens kritischer naar haar kledingkast ging kijken, werd ze toch nog verantwoordelijk gehouden voor haar eerder gemaakte keuzes.

Groot was daarom de verbazing dat ze na deze oneervolle benoeming toch een foto op Instagram postte waarop ze op een markt tussen de dode dieren wandelt, op zoek naar een nieuw bontje voor haar kledinglijn. Fans walgden ervan en Famke kon rekenen op een stroom van negatieve reacties.

Gelukkig bleek dit allemaal een vooropgezet plan. Famke Louise hóópte op de nodige ophef. In een nieuwe documentaire op Videoland laat ze zien hoe bont tot stand komt, en het 21-jarige idool laat weten diep geschokt te zijn nu ze weet hoeveel leed er in deze industrie is. De fans laten met hun reacties zien dat ze achter Famke’s echte statement staan; bont kan echt niet meer.


Vorige artikel
Nieuw seizoen Over Mijn Lijk
Volgende artikel
Wie is de Mol 2020

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?