TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De brandweer doet zoveel meer dan branden blussen. Ze staan paraat bij verkeersongevallen, rukken uit voor reanimaties en komen ook om dieren te redden. Brandweerlieden hebben nu hun eigen programma gemaakt door camera’s te dragen tijdens hun werkzaamheden. Daarnaast worden ze ook gevolgd door drone’s en een professionele cameracrew.

In SBS’s nieuwe show ‘Als de Brandweer’ krijgen kijkers een unieke kijk in het leven van brandweermannen en –vrouwen. Verschillende lieden hebben hun eigen specialisme’s, zoals duikers die iemand redden uit een te water geraakte auto. Ook wordt gedeeld hoe ze omgaan met de heftige situaties die ze meemaken: een ogenschijnlijke kleine keukenbrand kan lijden tot een levensgevaarlijke rookvergiftiging bij de bewoner.

Het programma is een goede eyeopener voor kijkers. Niet alleen zie je hoe gevaar in kleine hoekjes schuilt, ook kijk je als het ware door de ogen van de brandweerlieden en ervaar je de moeilijkheden van hun baan. Als de Brandweer is vanaf zondag 24 november om 20.30 te zien op SBS6.


Vorige artikel
Mooier wordt het niet
Volgende artikel
Goede kijkcijfers voor IK VERTREK

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?