TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


SBS6 pakt weer uit met een aantal shows in november. Op vrijdag kijk je om 20:30 naar Dance Dance Dance, de finale met zanger Vinchenzo en partner Nochtli Peralta Alvarez. Voor het eerst staat ook een trio in de finale: OG3NE. De drie dames bereikten de finale door een ontroerende solodans van Amy op Rolling in the deep van Adele.

Vanaf zaterdag 2 november 20:00 is het tijd voor jonge talenten in Superkids. Kinderen met een uitzonderlijk talenten krijgen een podium in de show die wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Wendy van Dijk. De kinderen vertellen wat ze moeten doen en laten voor datgene waar ze het allerbeste in willen worden. Een jury beslist wie het grootste talent is.

Na Superkids kun je om 21:30 kijken naar ‘wij emigreren’. Daarin worden zes Nederlandse gezinnen gevolgd die in het buitenland een onderneming en een nieuw bestaan willen opbouwen. Het starten van een B&B, camping of restaurant in een ander land is een groot avontuur waar maar enkelen zich aan durven te wagen.


Vorige artikel
Geestverruimen met Van Der Geest
Volgende artikel
Robert Alberts terug in GTST

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?