TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De goedheiligman is in de vorm van Beau van Erven Dorens alweer vroeg op pad gegaan dit jaar. In zijn nieuwe programma De Sleutel, dat dinsdagavond van start zal gaan, gaat hij het gesprek aan met mensen die al tijden op straat leven. Om ze een zetje in de goede richting te geven, krijgen de daklozen langdurig onderdak aangeboden.

In Beaus’ eerdere ‘The Amsterdam en Rotterdam Project’ kregen dakloze deelnemers een pinpas met daarop een bedrag van 10.000 euro, dat ze mochten besteden om een betere toekomst te creëren. Het nieuwe programma is gebaseerd op het Amerikaanse concept Housing-First, dat in de VS een slagingspercentage heeft van meer dan 80%.

Of het in Nederland ook een groot succes wordt, is voor presentator Beau nog lang niet zeker. De deelnemers van De Sleutel hebben allen heftige problemen meegemaakt die niet eenvoudig zijn op te lossen. Toch hoopt hij met het bieden van huisvesting in ieder geval een belangrijke zorg weg te kunnen nemen. De Sleutel is vanaf dinsdag wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.


Vorige artikel
Spoileralerts GTST
Volgende artikel
Maestro voor Muziekliefhebbers

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?