TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Wilbert Gieske werd onlangs gespot bij zijn oude werkgever Endemol, de maker van Nederlands best bekeken soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij is in gesprek geweest met de makers van de serie. Endemol wil echter niet zeggen of Wilbert terugkomt als Robert in GTST, of in de dochterserie Nieuwe Tijden.

Robert Albert is de vader van Sil. Sil is momenteel één van de hoofdpersonen in Nieuwe Tijden. Maar ook in GTST zou Robert een rol kunnen vervullen: het gaat momenteel niet zo goed met zijn ex-vrouw Laura, en tevens moeder van Sil. Zij is kortgeleden ontslagen als hotelmanager en zit sindsdien behoorlijk met zichzelf in de knoei. Misschien kan Robert iets voor haar betekenen.

Robert verliet het GTST-stadje Meerdijk in 2016 om samen met zijn soapbroer Jef Alberts een wijnboerderij te beginnen in Frankrijk. Jef (Bartho Braat) is sindsdien al enkele keren weer opgedoken in de serie voor een kort bezoek. Of er voor Wilbert Gieske ook slechts een gastrol is weggelegd, of een blijvende rol, is nog even afwachten.


Vorige artikel
Modern Family stopt
Volgende artikel
Waylon kanshebber ESC

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?