TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Negen seizoenen lang is de populaire serie Modern Family al te zien. Maar de makers willen er hooguit nog één seizoen aan vast plakken, zeggen ze. Ze willen stoppen op het hoogtepunt van de langstlopende serie op de Amerikaanse zender ABC, hoewel de serie het hoogtepunt al voorbij lijkt te zijn.

De serie draait om drie gezinnen die samen één familie vormen en dicht bij elkaar wonen. Daardoor zijn hun levens sterk verbonden. Toch heeft elk gezin zijn eigenaardigheden. Bovenaan staat de rijke Jay Pritchett die getrouwd is met de veel jongere Gloria en samen met haar twee kinderen opvoedt. Uit een eerder huwelijk heeft hij een volwassen dochter, die samen met haar man drie puberale kinderen heeft, en een zoon die getrouwd is met een man en een eigenwijze geadopteerde dochter heeft.

De serie startte in 2009 en bijna de gehele cast is hetzelfde gebleven. Daardoor zien de kijkers de kinderen echt opgroeien. De spelers kunnen zich dan ook geen leven voorstellen zonder de serie, en voelen zich erg verbonden met hun medeacteurs. Toch lijken de makers van de serie resoluut in hun beslissing; de serie komt binnenkort ten einde.


Vorige artikel
Spannende ontknoping WIDM
Volgende artikel
Wilbert terug als Robert Alberts

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?