TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Wat een lol moet Jan Versteegh de afgelopen maanden hebben gehad in het programma Wie is de Mol? Wekenlang dachten kijkers gewoon een bloedfanatieke kandidaat te zien, maar Jan bleek niets anders te doen dan mollen. En dat deed hij nog opzichtig ook, zo bleek gisteravond in de onthullende finale van het programma.

Veel kandidaten vertrouwden Jan op zijn blauwe ogen, en door zijn drukke gedrag, dat voor fanatisme werd aangezien, bij de spellen maakte hij zich niet verdacht. Wel valt het op dat Jan bij bijna alle spellen haantje de voorste was, en de rol van spelleider op zich nam. Dat is natuurlijk de perfecte positie voor een saboteur: de meeste kandidaten volgden hun op het oog onschuldige leider trouw.

Ruben was de eerste en enige die Jans gedrag echt doorzag. In aflevering zes noemt hij voorzichtig dat Jan wel veel show vertoont, maar eigenlijk amper geld in het laatje brengt. Maar doordat hij toevallig op het juiste moment penningmeester werd, en een beetje vanwege onhandig gedrag, verwacht Olcay dat het slechts een afleidingsmanoeuvre is en dat Ruben zelf de mol is. Ruben blijkt het bij het juiste eind te hebben, en wint Wie is de Mol door Jan te ontmaskeren.


Vorige artikel
Bizarre aflevering Dit was het Nieuws
Volgende artikel
Modern Family stopt

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?