TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Wie is de Mol? is terug op de buis. Vanavond om 20:30 zie je de eerste aflevering op NPO1. Net als voorgaande seizoenen is het ook nu weer de bedoeling om te ontdekken welke deelnemer de spellen saboteert en het prijzengeld zo laat mogelijk probeert te houden. Niet alleen de kandidaten willen dit uitzoeken, ook de kijkers thuis zitten natuurlijk weer op het puntje van hun bank om uit te vinden wie de mol is.

Tien kandidaten doen mee aan de spelshow; vijf mannen en vijf vrouwen. Muzikante Bella Hay, actrice Loes Haverkort, journaliste Simone Weimans, Modeontwerpster Olcay Gulsen en filosofe Stine Jensen zijn de deelnemende vrouwen. De mannen zijn zanger Ruben Hein, presentator Jan Versteegh, presentator Ron Boszhard, Cabaretier Emilio Guzman en schrijver Jean-Marc van Tol.

De echte molloten hebben hun molboekje bij de hand om elke aanwijzing op te schrijven. Een aanwijzing kan zitten in de titel van de aflevering, het gedrag van de kandidaten, of een subtiel in beeld gebracht voorwerp dat bijvoorbeeld verwijst naar de Mol. Nog voor aanvang van de show wordt deelnemer Loes al door de meeste fans als Mol aangewezen. De tijd zal leren of ze het bij het juiste eind hebben.


Vorige artikel
Het beste voor Kees
Volgende artikel
De beste boomhut bouwen

Nieuwsarchief


Poll

  • Wat was het leukste Nederlandse TV-duo?