TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De kandidaten van seizoen 18 van Wie is de Mol? zijn bekend gemaakt. De opnames van het spelprogramma vinden altijd in het diepste geheim plaats, zodat er niet van tevoren kan uitlekken wie wellicht de mol kan zijn. Maar de echte Molloten hebben wel ontdekt dat het van eind mei tot half juni stil bleef op de social media-accounts van presentator Art Rooijakkers.

De deelnemers moesten destijds hun familie en vrienden met een excuus afleiden. Ze waren op ‘werkbezoek’ of gingen ‘op vakantie’. Inmiddels mogen ze de waarheid vertellen: ze zitten in het volgende seizoen van Wie is de Mol? Het gaat om presentator Jan Versteegh, modeontwerpster Olcay Gulsen, nieuwslezeres Simone Weimans, zanger Ruben Hein, schrijfster Stine Jansen, actrice Loes Haverkort, presentator Ron Boszhard, cabaretier Emilio Guzman, cartoonist Jean Marc van Tol en muzikante Bella Hay.

Het nieuwe seizoen is vanaf 6 januari op televisie te zien. Vanaf 21 november kunnen echte detectives al los en notities maken in het molboekje. Het is overigens wel verstandig om deze te reserveren; vanwege de populariteit van het programma was deze vorig jaar in een mum van tijd uitverkocht.


Vorige artikel
Circus Gerschtanowitz
Volgende artikel
Pesten achter de PC

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?