TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De verhaallijn rondom Anna Brandt laat het al zien: actrice Barbara Sloesen verlaat de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Vanavond stapt het personage Anna op het vliegtuig naar Dubai, zonder dit aan vrienden, geliefden en familie te vertellen.

Anna ontdekte kortgeleden dat ze zwanger is van haar vriend Job. Maar dat durft ze hem niet te vertellen, omdat hij haar meer dan eens duidelijk heeft gemaakt te genieten van zijn vrijheid. Het kindje weghalen, ziet ze niet als optie, en daarom besluit ze in het geheim haar biezen te pakken. Of ze ooit nog terugkeert naar GTST, dat is nog onduidelijk. Wel zou dat natuurlijk weer voor een spannende verhaallijn zorgen…

Barbara Sloesen heeft tweeënhalf jaar lang in de serie gespeeld. Haar pittige karakter Anna begon eerst een relatie met Wiet, en maakte met haar een spannende cliffhanger mee. Ook maakte ze de dood van Bianca mee en was ze betrokken bij de dood van Sacha. Sloesen heeft er lang over nagedacht, maar kiest nu voor een baan bij de serie Soof.


Vorige artikel
Van Der Vorst ziet Sterren weer op tv
Volgende artikel
NEDERLAND WINT EKVOETBAL

Advertentie

Nieuwsarchief


Poll

  • Val jij wel eens in slaap voor de tv?