TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Boer zoekt Vrouw Internationaal was dit seizoen een groot succes. In kijkcijfers: vier miljoen mensen zagen gisteren de laatste aflevering, en een succes voor de boeren: allen hebben de liefde gevonden! En daar hebben zij het programma aan te danken.

Herman koos zonder al te lang na te denken voor Fleur, die hem neemt zoals hij is. Op het kapsel na dan, want tijdens de reünie-uitzending verscheen hij met een compleet nieuwe coupe. David koos voor Mara, die nog in Nederland woont voor haar studie. Maar op en neer reizen tussen Roemenië en Nederland is voor de boer geen probleem. Marc koos voor Annekim, die ook al in Zambia woont. Wel zo praktisch.

Voor Olke liep het wat anders. Hij koos Sandra, maar die bekende tijdens de citytrip alleen vrienden te willen zijn. Gelukkig herinnerde hij zich ook de brief van de Amerikaanse Karen, met wie Olke nu gelukkig is. Riks leek een botte boer zonder gevoelens, maar bleek gewoon met zijn hoofd ergens anders te zitten. Nicole, die eerder voor hem werkte, had zijn hart al enige tijd geleden gestolen, alleen had Riks nog wat meer tijd nodig om dat te herkennen…


Vorige artikel
Indrukwekkend: Het gevecht tegen ALS
Volgende artikel
Holland’s Got Talent is terug

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...