TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Sophie Hilbrand presenteerde eerder al het programma ‘Sophie in de kreukels’, en nu heeft ze een woord aan die titel toegevoegd voor een nieuw programma. Vanavond kunnen we het programma ‘Sophie in de mentale kreukels’ zien.

Sophie praat met mensen die onder extreme stress staan of hebben gestaan. Zelf weet de presentatrice ook waar ze het over heeft: bijna vijf jaar geleden kreeg ze zelf een burn-out, en ondervond ze wat de gevolgen daarvan zijn. Ze ging te snel weer aan het werk, en ook dat zorgde voor een zware periode.

In het programma praat ze onder andere met haar vriend over deze moeilijke periode. Daarnaast onderzoekt ze manieren om van een burn-out af te komen: van bomen knuffelen tot een goed gesprek met een therapeut. Hilbrand heeft veel over zichzelf geleerd tijdens het maken van het programma, en hoopt dat kijkers die worstelen met druk ook iets aan het programma hebben. Sophie in de mentale kreukels start op dinsdag 21 maart om 20:30 op NPO3. In totaal zijn er vijf afleveringen.


Vorige artikel
Temptation Island: is het echt?
Volgende artikel
GIRO555 ACTIE TV EN RADIO

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...