TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Is Temptation Island wel helemaal echt? Het programma test koppels: ze worden tijdelijk uit elkaar gehaald en geplaatst bij een groep van het andere geslacht. En die groep zet alles op alles om de deelnemers te verleiden. Lukt dat, of is de relatie bestand tegen verleidingen en aandacht van anderen?

Het klinkt best aannemelijk dat er koppels zijn die deze ultieme relatietest willen doorstaan, omdat ze veel vertrouwen in elkaar hebben, maar toch wordt er getwijfeld aan de echtheid van het programma. In het ‘echt’ blijken koppels namelijk goed bevriend met de ‘verleiders’, zo blijkt uit verschillende social media-accounts van (oud)deelnemers.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat dames op stap gaan met de vrouw die hun man in bed probeerde te krijgen, maar toch is dat het geval, zo blijkt op onder andere Instagram. Hoewel deelnemers het ontkennen, geloven kijkers toch dat het programma in scène is gezet. Het is niet voor het eerst dat de echtheid van het programma in twijfel wordt getrokken. Ook vorig jaar verschenen al verschillende artikelen over de mogelijkheid dat het programma niet echt is. Kijk donderdag om 20:30 op RTL5 naar een nieuwe aflevering en oordeel zelf.


Vorige artikel
Strenge regels voor BZV-vrouwen
Volgende artikel
Sophie over Burn-outs

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...