TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Zwijmel je ook altijd een beetje weg bij het programma Boer zoekt Vrouw? De werkelijkheid is een stuk minder romantisch, zegt een van de kandidaten tegen het weekblad Privé. En dat ligt niet aan de boeren, wat sommigen misschien zouden denken, nee, het ligt aan de producent.

De KRO-NCRV laat deelnemers een contract tekenen waarin zij flink aan banden worden gelegd. De vrouwen mogen op geen enkele manier iets bekend maken van hun deelname aan het programma. Ook krijgen zij geen onkostenvergoeding en moeten ze de reiskosten zelf betalen. Wie zich negatief uitlaat over het programma, moet volgens het contract een schadevergoeding betalen.

Daarnaast moeten de deelnemers doen wat de producent zegt. Volgens het weekblad Privé haalt dit de spontaniteit uit het programma, want de kandidaten zeggen alleen wat de producent wil horen. Eerder werd ook al kritiek geuit op de beelden. Die zouden selectief zijn en alleen de ongemakkelijke situaties laten zien, waardoor het stereotype van de lompe boer wordt bevestigd.


Vorige artikel
Kees wordt het gezicht van autisme
Volgende artikel
Temptation Island: is het echt?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...