TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Over enige tijd start het programma Adam Zoekt Eva weer, nu in de VIP-versie. Er doen dus BN’ers mee aan de datingshow. In het programma worden mensen ‘achtergelaten’ op een tropisch eiland, met niks meer dan hun geboortekostuum. Het doel is om liefde te laten ontstaan doordat mensen zich letterlijk blootgeven: ze kunnen zich niet verschuilen achter hun kledingstijl.

Deze keer geven zes BN’ers zich bloot. Het gaat om de 31-jarige Tony Wyczynski, natuurlijk beter bekend als Sterretje van Oh oh Cherso, de 41-jarige musicalster Chaira Borderslee en de 43-jarige zwemster Inge de Bruijn. Daarnaast is de Poolse online-soapbabe Kasia Dolkowska (31) van de partij en doet de 38-jarige schrijver en acteur Curt Fortin mee. Hekkensluiter is B-Brave zanger Cassius Verbond, die nog maar 19 is.

Het zijn zeker niet de minste sterren die zich blootgeven voor de liefde. Ze hopen allemaal de ware te ontmoeten in hun nakie. Wie denkt dat er iets voor hem of haar tussenzit en zichzelf ook bloot durft te geven, kan zich nog opgeven voor het programma. Adam zoekt Eva VIPS wordt gepresenteerd door Dennis Weening.


Vorige artikel
De ontmaskering van de Mol
Volgende artikel
My fucking problem

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...