TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Ruim 2,6 miljoen kijkers zaten vorige week al aan de buis gekluisterd tijdens de finale van Wie is de Mol? maar de grote ontknoping liet nog even op zich wachten… Vanavond wordt bekend wie de mol is! Natuurlijk hebben de meeste fans natuurlijk allang één van de overgebleven kandidaten op het oog als de mol, maar er wordt ook nog ontzettend veel getwijfeld.

In de finale stonden Diederik, Jochem, Thomas en Sanne. Jochem wist dat hij in de finale zou staan; hij verkreeg vrijstelling. En dat was misschien maar goed ook, want Jochem verdacht Diederik, maar die moest het programma verlaten. Jochem moest daarom snel een nieuw verdachte aanwijzen, en koos Sanne als de mol. Sanne verdacht eerst Jochem, maar kiest op het allerlaatst toch voor Thomas. En Thomas switchte van Sanne naar Jochem. Kunt u het nog volgen?

Nog niet eerder zorgden de kandidaten op het allerlaatst voor zoveel verwarring bij het aanwijzen van de mol. De beslissing is cruciaal, want wie nu de mol aan weet te wijzen, wint het programma. De kijkers thuis verdenken Thomas het meest… We zullen het vanavond weten, om 20:30 op NPO1.


Vorige artikel
BZV-Geert zonder Geertje
Volgende artikel
De Blote Bn’ers zijn bekend

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...