TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Boer Geert, bekend van het vorige seizoen van Boer Zoekt Vrouw, is weer alleen. Zijn vriendin Geertje vertrekt deze week naar Curaçao. Al aan het begin van de relatie liet Geertje weten verliefd te zijn op Curaçao, en bezig te zijn met het kopen van een huis op het eiland. Toch ging Geert ervoor, en er bloeide liefde op tussen de twee.

Geertje was niet de eerste keus van boer Geert in Boer Zoekt Vrouw. Geert koos in eerste instantie voor de Brabantse Hetty, maar die relatie hield geen stand. Daarop dwaalden Geerts gedachten weer naar één van de andere kandidaten; de roodharige Geertje uit het Friese Grou. Hij wist van haar verhuisplannen, en besloot daarom snel contact te zoeken.

Geert hoopte dat Geertje haar emigratieplannen wel zou opgeven voor hun liefde, maar wil zijn vriendin tegelijk niet de kans ontnemen om haar grote droom waar te maken. Hij benadrukt dat de relatie niet over is; Geertje wil haar nieuwe huis onderverhuren, zodat ze regelmatig terug kan naar Nederland. Geert is op zijn beurt op zoek naar een overnamekandidaat voor zijn bedrijf zodat hij af en toe naar Curaçao kan komen.


Vorige artikel
De soapbitch is terug
Volgende artikel
De ontmaskering van de Mol

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...