TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vandaag is de dag dat we haar terug gaan zien: Martine Hafkamp verschijnt weer in Goede Tijden Slechte Tijden. Al enige tijd rommelt het ernstig in huize Sanders, Ludo raakt zelfs zijn huis en al zijn bezittingen kwijt. En dat is het werk van zijn grootste aartsvijand… In 2005 zette Ludo Martine op een boot met onbekende bestemming, maar Martine zweert ooit terug te komen voor wraak.

En ze maakt haar woorden waar. Terwijl Ludo er vanuit ging dat hij voorgoed van haar verlost was, omdat er geen spoor meer te vinden was van Martine, smeed Hafkamp plannen om Ludo alles af te nemen wat hem lief is. Onder de naam Maddy Everest heeft ze een bedrijvenimperium opgebouwd in Rusland, en zorgt ze voor problemen bij Sanders inc.

Martine Hafkamp wordt gespeeld door Inge Ipenburg. Ipenburg zal tijdelijk in de rol van de soapbitch kruipen. Ze heeft lang getwijfeld over de terugkeer, omdat ze genoot van het leven in de anonimiteit en zich wilde focussen op haar andere carrière als schrijfster. Toch geniet ze van het weerzien van haar collega’s. Daaronder is ook Inge Schrama, die ook terugkeert in de soap. Schrama speelt Sjors Langeveld, de dochter van Martine Hafkamp.


Vorige artikel
Janzen en Van Dijk werken samen
Volgende artikel
BZV-Geert zonder Geertje

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...