TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Twee mooie blonde vrouwen die je de mooiste dag van je leven gaan bezorgen. Wendy van Dijk en Chantal Janzen organiseren samen bruiloften! En dat natuurlijk geheel in eigen stijl en onder de naam firma Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen. Het is voor het eerst dat Chantal en Wendy samenwerken in een programma, en de dames kennende zal dat gepaard gaan met een heel eigen gevoel voor humor.

Hun ‘klanten’ worden opgegeven door kinderen die vinden dat hun ouders nodig eens moeten gaan trouwen. Met een eigen bus toeren Chantal en Wendy door het land om nietsvermoedende koppels te verrassen met de wens van de kinderen. Vervolgens zetten ze alles in het werk om een fantastische dag te organiseren voor de bruidsparen in spe.

Maar de families worden zelf ook aan het werk gezet. Ze moeten het droomhuwelijk en de fantastische huwelijksreis wel verdienen. Daarom strijden in elke aflevering twee koppels en hun families tegen elkaar voor de gewenste droomdag. Het programma is dit voorjaar op tv te zien.


Vorige artikel
Trouwen op je eerste date
Volgende artikel
De soapbitch is terug

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...