TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Wie altijd al heeft gedroomd van een spannend en romantisch avontuur met een BN’er, kan zich nu opgeven voor de nieuwe reeks van Adam Zoekt Eva; de VIP-versie. In Adam Zoekt Eva worden kandidaten voor de kust van een tropisch paradijs gedropt. Vervolgens zwemmen zij, zonder kleren en met enkel een knoopzak met een persoonlijk item, naar het eiland.

Op het eiland ontmoeten zij, dus in hun blootje, hun naakte date. In het nieuwe seizoen ontmoeten de kandidaten dus een BN’er in adamskostuum. Om welke bekende Nederlanders het precies gaat, wil RTL nog niet zeggen, maar waarschijnlijk gaat het niet om Johnny de Mol of Chantal Janzen. De kans is groter dat het gaat om mensen die bijvoorbeeld bekend zijn geworden van het programma Lekker Slim of een andere realitysoap.

Het idee achter het programma is dat liefde kan ontstaan als deelnemers zich meteen, letterlijk, blootgeven. Voorgaande seizoenen van het programma werden gepresenteerd door Nicolette Kluijver, maar onlangs werd bekend dat zij al haar werkzaamheden voor RTL neerlegt. Bij de presentatrice is een voorstadium van longkanker geconstateerd. Gelukkig zijn er geen uitzaaiingen, maar Kluijver zal wel een zware operatie moeten ondergaan waarbij een deel van haar linkerlong wordt verwijderd.


Vorige artikel
Yolanthe herenigt familieleden
Volgende artikel
Trouwen op je eerste date

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...