TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Jarenlang leven als broer en zus? Gewoon geen zin hebben? Of eigenlijk niet weten wat je wilt? Goedele Liekens helpt stelletjes die in de knoop zitten met hun seksuele relatie. In het nieuwe programma ‘Goedele on Top’ geeft ze deelnemers een duwtje in de rug om hun seksleven te verbeteren. En dat kan ook leerzaam zijn voor de kijker.

Goedele volgt elke aflevering een koppel dat wel wat hulp kan gebruiken. Ze bekijkt eerst de thuissituatie en stuurt het duo dan op vakantie naar Bonaire. Daar moeten ze opdrachten uitvoeren om nader tot elkaar te komen. Ze moeten leren te communiceren, uit de comfortzone komen en ook zichzelf leren kennen. Wat zijn hun eigen wensen?

Door de stellen openhartig te laten zijn naar elkaar, brengt Goedele de twee dichter bij elkaar. Haar doel is om een koppel tevreden en gelukkig te laten zijn in hun relatie. Dat kan zelfs helpen om stellen bij elkaar te houden, want sommigen dreigen uit elkaar te gaan als er niks verbeterd in hun seksleven. Kijk Goedele on Top op RTL5 om 21:30.


Vorige artikel
Anders opvoeden: het beste voor je kind
Volgende artikel
Over een jaar…

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...