TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Met nog vijf kandidaten in de race bij het programma ‘Wie is de Mol?’ zijn de mannen na de zesde aflevering het meest verdacht. Diederik en Thomas vielen deze aflevering het meest op met mollengedrag. Imanuelle en Sanne daarentegen leken alle opdrachten echt zo goed mogelijk uit te voeren. Kandidaat Jochem deed deze aflevering aardig zijn best, maar wordt nog niet helemaal vertrouwd.

In het programma kunnen de deelnemers geld voor de pot verdienen door gezamelijk opdrachten uit te voeren. Echter, één van de kandidaten is een saboteur, die zo geniepig mogelijk de opdrachten moeilijker maakt of zorgt dat er minder geld naar de pot gaat. Het is aan de kandidaten om de mol te ontmaskeren aan de hand van vragenlijsten. Degenen die de lijsten het beste invullen, blijven in het programma en maken kans op de pot.

De meeste kijkers zijn het er inmiddels over eens dat de twee dames die nog in het spel zitten, zich niet verdacht gedragen. De mannen zijn wat wispelturiger en lijken soms opzettelijk chaos te veroorzaken. Misschien proberen ze verdacht te lijken om de anderen op een vals spoor te zetten. Maar wie is de enige echte mol?


Vorige artikel
Vanavond: BZV International
Volgende artikel
De finale van The Voice

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...