TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Fans van Goede Tijden Slechte Tijden opgelet: GTST krijgt deze zomer een eigen magazine. In het blad staan nieuwtjes en weetjes over de serie, personages en acteurs. Er zullen vier edities van het blad verschijnen, waarvan de eerste op 7 juli wordt uitgegeven, een datum die met goede reden is gekozen.

De bladen moeten de fans de zomer doorhelpen. Op vrijdag 7 juli wordt namelijk de spannende cliffhanger uitgezonden, die het einde van het GTST-seizoen aangeeft. Lezers kunnen via de bladen ontdekken welke hoofdzaken centraal zullen staan in het nieuwe seizoen. Het blad zal elke twee weken verschijnen tot de eerste nieuwe aflevering weer op televisie te zien is.

Kijkers zullen ook benieuwd zijn of de programmamakers in het nieuwe seizoen doorgaan met de ‘wat vooraf ging’-scènes. Vanaf begin dit jaar schoppen de seriemakers de chronologische volgorde van de soap namelijk nogal eens in de war, door vooruit te blikken of juist een dag terug in de tijd te gaan. Uit reacties blijkt dat de kijkers hier niet echt fan van zijn…


Vorige artikel
Freek Vonk gevoelloos na haaienbeet
Volgende artikel
Under The Dome - Kijktip!

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...